Werkwijze

Onze werkwijze houden wij graag zo eenvoudig mogelijk. Allereerst komen wij op gesprek om kennis te maken en samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u graag dat wij de mensen organiseren die bij u aan het werk gaan?

Zodra dit voor beide partijen duidelijk is zetten wij de samenwerking in gang. Wij maken het contract met u in orde waarin alle gemaakte afspraken op een rijtje staan, vervolgens laten wij het personeel op kantoor komen, maken de contracten voor hen in orde en we geven ze de benodigde werkkleding en urenlijsten mee. Eind van elke week krijgen wij van de mensen de urenlijsten aangeleverd die ondertekend zijn door een verantwoordelijke. Elke week of elke maand zal de verloning aan de hand van de urenlijsten plaatsvinden door onze backoffice.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of mochten wij ergens mee kunnen helpen, wij staan 24/7 voor u klaar.

Over ons

Het bedrijf is opgericht in 2008 door Dhr. K. de Rooij. Begonnen met een kleinschalige doelgroep in de regio Raamsdonksveer, inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met opdrachtgevers door heel Nederland. Onze kracht is dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor zowel de opdrachtgevers als werknemers. Ook vinden wij het belangrijk om nauw contact te houden met de klant en met het personeel, zodat we problemen op kunnen lossen voordat zij daadwerkelijk aanwezig zijn.
 

Ons streven is, nadat we een opdrachtgever kennis hebben laten maken met onze diensten, een langdurige en efficiënte samenwerking waarbij we de opdrachtgever zoveel mogelijk ’ontzorgen’. Hierdoor kunnen zij zich zoveel mogelijk met hun core-business bezighouden.

Onze aanspreekpunten

Onze aanspreekpunten, voor specifieke HRM oplossingen of voor meer informatie, zijn:

Koen de Rooij

HRM Specialist
koen@uitzendbureaubrabant.nl

Ingrid Domenie

Intercedente
ingrid@uitzendbureaubrabant.nl

Uitzendbureau Brabant is ook voor u de juiste partner!

Bent u in Brabant op zoek naar goed ingehuurd personeel?
Bent u benieuwd welke vakmensen wij u te bieden hebben?
Neem dan contact met ons op. Wij zijn ook voor uw bedrijf de juiste partner!

Vul het formulier in