Zelfstandig werkende kok met 23 jaar ervaring per direct beschikbaar.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Uitzendbureau Brabant heeft per direct een zelfstandig werkende internationale chef-kok beschikbaar met 23 jaar ervaring in diverse hotels/restaurants. Hij heeft leidinggevende ervaring en communiceert in vloeiend Engels. Enkele referenties: Hilton Garden Inn (Duitsland), Mosel Perle (Duitsland), Royal Caribbean International (Miami), Seven Seas Cruise Line (Miami), Hilton Washington & Towers Hotel & Disney Cruise Line. Hij beschikt over vele certificaten en opleidingen.

Neem contact op voor zijn gehele CV:

info@uitzendbureaubrabant.nl
0162-580245

Meer nieuws

Volgende week weer bij u op de mat!

Onze nieuwe flyers vallen volgende week weer bij u op de mat. Op zoek naar tijdelijke, flexibele & gemotiveerde werknemers? Voor een tijdelijke of langlopende