Vanwege de te verwachte tekorten van personeel in de tuinbouwsector, gaat Uitzendbureau Brabant zich richten op deze branche.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Uitzendbureau Brabant is al 12 jaar een begrip in de regio Raamsdonksveer, wanneer het gaat over Oost-Europese werknemers in de productie, logistiek en de voedingsmiddelenindustrie. Nu er grote tekorten verwacht worden in de (glas)tuinbouw, gaat Uitzendbureau Brabant zich ook hierop richten en gaan wij kijken of dat we kunnen helpen om de vraag binnen deze sector in te vullen met ons personeel.

Uitzendbureau Brabant richt zich vooral op de bedrijven binnen een straal van ca. 20km van Raamsdonksveer, met als reden dat hier onze huisvesting georganiseerd is.

Onze mensen komen voor 95% uit het Noorden van Roemenië, zij beheersen de Engelse/Duitse taal en de meeste werken al langere tijd voor ons.

Uitzendbureau Brabant is Nen-4400 gecertificeerd https://www.normeringarbeid.nl/snakeurmerk/gecertificeerde-ondernemingen/3195/verklaring/nl  en heeft altijd een recente “verklaring van betalingsgedrag” van de belastingdienst beschikbaar.

Meer nieuws

Volgende week weer bij u op de mat!

Onze nieuwe flyers vallen volgende week weer bij u op de mat. Op zoek naar tijdelijke, flexibele & gemotiveerde werknemers? Voor een tijdelijke of langlopende